Berlin

Studierejse til Berlin

Berlin er en oplagt destination til studieturen

Berlin er en af Europas mest dynamiske byer og Tysklands mest populære destination. Den tyske storby er let at nå fra Danmark og priserne er billigere end i mange af Europas andre metropoler

Berlin fremstår efter murens fald og genopbygningen som en af Europas mest spændende byer. Mere end 10 milloner mennesker besøger årligt byen, og Berlin har rigtig meget at tilbyde de besøgende. At Berlin ligger blot få timers afstand fra den danske grænse er blot med til at gøre byen til en attraktiv destination for en studierejse.
Fagligt indhold og oplevelser på studieturen
Nedenfor finder I nogle forslag og idéer til faglige besøg og fagligt indhold på studieturen. Hvis I ønsker andre elementer kan vi hjælpe med at skræddersyede besøg, der passer netop til jeres behov.

Studieture med fokus på historien

Der er masser af historie at tage fat på i forbindelse med en studierejse til Berlin: gå i dybden med 2. verdenskrig, berlinmurens fald d. 9/11 1989. Besøg Brandenburger Tor, Berlinmuren, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, og Holocaust-mindesmærket og bliv klogere på byens historie. Vi kan særlig anbefale det Jødiske Museum, tegnet af arkitekten Daniel Libeskind.

Berlins arkitektur

perioden med Bauhaus i 1920'erne er en dynamisk periode for Berlin, hvor arkitekter som Mies van der Rohe og Walter Gropius blev stilsættende. De kom på den anden side til at inspirere arkitekter som Paul Lobe, Marie Elisabeth Luders Haus og Jakob Kaiser. Desuden har Berlin meget at byde på mht. moderne arkitektur. Blandt de mest spektakulære elementer er Rigsdagens kuppel, designet af Norman Foster.

Matematik & naturvidenskab på studierejsen

Berlin har flere mange interessante faglige tilbud inden for naturvidenskab til studierejsen eller studieturen. Vi kan hjælpe med at arrangere besøg på kemiske og farmaceutiske virksomheder, herunder Bayer.

Desuden er følgende museer et besøg værd

Vi anbefaler
  • Der er mulighed for at besøge kz-lejren Sachsenhausen i Oranienburg - særligt oplagt hvis I tager til Berlin med bus, da det kan lægges ind på vejen.
  • Besøg Deutsches Technikmuseum, der har en enorm samling af teknologiske opfindelser
  • Oplev Berlin-muren
  • Få et overblik over Berlin fra det mere end 360 meter høje tv-tårn
  • Besøg BMW
  • Berlins Jødiske Museum er et af byens flotteste museer og selve bygningen tegnet af Libeskind vil være en stor oplevelse for den besøgende.
Priser på studieturen til Berlin
Priser: fra 1050 kr/elev for en studierejse til Berlin med bus og overnatning. Priserne starter på 2200 kr/elev for studierejser med fly og overnatning. Prisen afhænger af størrelsen på klassen/klasserne og perioden hvor der rejses.

Fagligt program: vi kan fungere som lærerens forlængede arm og være behjælpelige med planlægningen af et interessant fagligt program.

Få et tilbud


ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Gouda Rejseforsikring
Visa, Mastercard & Amex