Bilbao

Studierejser til Bilbao

En af Spaniens mest moderne byer

Bilbao er den største og mest kosmopolitiske by i Baskerlandet og en oplagt destination for studierejsen. Byen kombinerer kultur, design, arkitektur og gastronomi. Bilbao er på samme tid en dynamisk & moderne, traditionsbunden og historisk bevidst.
Fagligt indhold og oplevelser på studieturen til Bilbao
Bilbao ligger mellem bjergene i det nordlige Spanien og er provinshovedstad og provinsen Vizkaia.Dens befolkning begyndte at vokse i løbet af industrialisering og fremgang takket være produktionen af ​​stål, skibsfart og bankvirksomhed.

I 70'erne blev byen ramt af en alvorlig økonomisk krise, der førte til lukning og nedrivning af gamle industriområder fabrikker placeret på bredden af ​​floden Nervion. Opførelsen af Guggenheim-museet betød et vendepunkt for byen, der siden er blomstret op.

Sprog og kultur på studieturen til Bilbao

Der er to officielle sprog i Baskerlandet: spansk og baskisk. Når du besøger byen, vil du sikkert mærke folkets stolhed over at være baskiske.

Flyforbindelser

Bilbao byder på enlang række muligheder for den besøgende
 • Guggenheim
  Besøg Guggenheim Museum, tegnet af Frank Gehry og den største turistattraktion i byen. På pladsen foran, også du har fundet tallet af "hvalp", har et tal formet blomst hund bliver maskot for byen.
 • Den gamle bydel
  Gå en tur gennem den gamle bydel, der er kendt som "de syv gader", som dannede den gamle middelalderby. Du kan besøge katedralen og Plaza Nueva, den baskiske Museum and Library Bidebarrieta ... Det er også den travleste område af byen, dens gader er foret med barer og restauranter med de bedste "pintxos" baskisk og lokale køkken
 • Besøg Arriaga teateret
  Dette teater er Bilbaos ældste i Bilbao.
 • Den anden side af floden
  På den anden side af floden ligger det såkaldte Ensanche-område, der er byens forretningscentrum og den mest kosmopolitiske del af Bilbao.
 • Museo de Bellas Artes
  Et smukt konstmuseum med over 1.000 kunstværker.
 • Metroen
  Den imponerende metro, der er designet af Norman Foster (manden bag Gherkin i London), blev opført lige før årtusindeskiftet og har spillet en hovedrolle i Bilbaos forandring fra industriby til kosmopoltisk modeby med fokus på design, kunst og moderne arkitektur.

Udflugter fra Bilbao

Fra Bilbao kan du besøge flere nærliggende byer, som Vitoria, hovedstaden i Baskerlandet; kystbyen San Sebastian, kun en time fra Bilbao; Pamplona, ​​under den berømte San Fermin festival eller prøve de bedste vine i Rioja Alavesa.

Gastronomi i Baskerlandet

Det baskiske køkken er varieret og kvalitetsbevidst. Bilbao har et enormt udvalg af restauranter, og især er der mange restauranter, der serverer "pintxos", småretter med brød. Man har ligefrem et udtryk for at gå fra bar til bar og spise pintxos: "txikiteo".
Priser på studieturen til Bilbao
Fra Danmark er der gode flyforbindelser til Bilbao, der har en moderne international lufthavn. Der er dog ikke direkte forbindelser. Flere flyselskaber - herunder KLM og Airfrance - flyver til Bilbao fra København og Aalborg med en kort mellemlanding i Amsterdam eller Paris.

Bilbao har bl.a. direkte forbindelser til følgende byer: Athen, Berlin, Bruxelles, Bukarest, Dublin, Dubrovnik, Düsseldorf, Istanbul, Frankfurt, Funchal, Geneve, Lissabon, London (Heathrow og Stansted) Milano, München, Oslo, Paris (Charles de Gaulle og Orly), Prag, Rom, Stuttgart, Tunis og Venedig.

Priser
fra 2900 kr/elev for en studierejse med fly og overnatning. Prisen afhænger af størrelsen på klassen/klasserne og perioden hvor der rejses. Vi tilbyder at planlægge studierejsen til Barcelona til nogle af markedets billigste priser. Desuden tilbyder vi at hjælpe med at sammensætte et spændende fagligt program med muligheder for ekskursioner, museumsbesøg, billetter og evt. transport.

Få et tilbud


ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Gouda Rejseforsikring
Visa, Mastercard & Amex