Rom

Studierejser til Italien

Oplev Italiens charme, historie og kultur


Italien er en yderst velegnet destination til en studierejse. Hvad enten I rejser med historie, samfundsfag, sprog eller ønsker at fokusere på kunst, arkitektur eller design. Landet bugner af muligheder for at sammensætte et spændende fagligt program på studierejsen. Læg dertil Italiens charme, Roms fantastiske gastronomi, og uden for storbyerne finder I interessante historiske villaer og arkæologiske udgravninger. I smukke Toscana møder I bølgende vinmarker og olivenlunde lige uden for Firenze. Desuden er et besøg i Siena oplagt, hvis I er i Firenze. .

Vi tilbyder to interessante destinationer på studierejsen til Italien: Rom og Firenze. Begge destinationer er blandt de mest populære til studierejser overhovedet. For skræddersyede studieture til andre destinationer så skriv venligst til os for at forhøre jer om mulighederne.

Rom giver et utal af muligheder for at lægge spændende vinkler på studierejsen med sin utrolige historie.
Rom


Renæssancens vugge er en ideel destination til studierejsen. Oplev historiske monumenter, kunst og arkitektur, og kombiner evt. opholdet med en eksursion til Siena.
Firenze
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Gouda Rejseforsikring
Visa, Mastercard & Amex