Berlin

Fagligt indhold

Få hjælp til planlægning af fagligt program på studieturen

Studierejser Europa har en lang række lokale kontakter på de destinationer vi arbejder med - og det kommer vores kunder til gode. Når studierejsen skal arrangeres kan vi være sparringspartner og hjælpe med alt fra fly og hotel, fagligt program, transport og entréer.

Vores store kendskab til destinationerne gør det muligt, at arrangere en række spændende aktiviteter og udflugter til jeres klasse eller gruppe.

Før I når så langt som til at vælge selve destinationen, kan vi være behjælpelige med at give et overblik over, hvilken rejsedestination der egner sig bedst for jer i forhold til priser og oplevelser. Vi hjælper jer gerne med at vælge den helt rigtige destination i forhold til jeres fagområder, så I forhåbentligt får den ideelle studietur. 

Via spændende ekskursioner, guidede ture og besøg på museer kan vi være behjælpelige med at få inddraget f.eks. sprog, kemi, matematik og historie i studieturens indhold. .

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende faglige input, der kan være med tli at skabe inhold og en faglig vinkel på studierejsen:

  • Besøg på vingårde og olivengårde (kemi, fysik, geologi)
  • Historiske guidede ture til monumenter og museer
  • Guidede ture i bycentrum med fokus på arkitektur, historie, kultur og økonomi.
  • Foredrag/indlæg med højt fagligt niveau
Bestil et tilbud


ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Gouda Rejseforsikring
Visa, Mastercard & Amex