London

Studierejse til London

London er en af verdens mest besøgte byer

London er Storbritaniens politiske & økonomiske centrum og en af de mest besøgte byer i verden. Denne destination er uden tvivl blandt Europas mest fascinerende
Fagligt indhold og oplevelser på studieturen
Nedenfor finder I forslag og idéer til faglige besøg og fagligt indhold på studieturen. Hvis I ønsker andre elementer kan vi hjælpe med at skræddersyede besøg, der passer netop til jeres behov.

Arkitektur & monumenter

I den engelske hovedstad finder I en interessant blanding af middelalderarkitektur, victoriansk stil, neogotik og moderne skyskrabere af bl.a. Norman Foster. Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Tower Bridge og Norman Fosters Gherkin er alle musts for arkitekturinteresserede

Historie

Londinium var det romerske navn for London, men den moderne storby opstår først i slutningen af den victorianske periode. London har en utrolig mængde flotte monumenter og museer, men husk også at opleve Oxford Streets butikker, det berømte Camden Market og oplev en musical i Londons Soho!

Kemi og fysik

Med kemi og fysik kan I besøge en række spændende museer i London. Desuden har vi kontakt til flere medicinalvirksomheder og laboratorier, hvor vi kan arrangere besøg.


Matematik

Matematikkens Katedral på Londons videnskabsmuseum er en oplagt mulighed for et spændende besøg med fokus på matematik.

Sprog

Foruden mødet med lokale englændere, kan vi hjælpe med besøg på sprogskoler og universiteter i London.

Vi anbefaler
Priser på studieturen til London
Priser: fra 2300 kr/elev for en studierejse med fly og overnatning. Prisen afhænger af størrelsen på klassen/klasserne og perioden hvor der rejses.

Fagligt program: vi kan fungere som lærerens forlængede arm og være behjælpelige med planlægningen af et interessant fagligt program.

Skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud


ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Gouda Rejseforsikring
Visa, Mastercard & Amex